Azure: Managementtools

Betabit Academie

Azure Managementtools Betabit Academie '20

De cloud is hot. Microsoft Azure biedt op dit moment meer dan 100 verschillende services in 22 categorieën. Deze services lopen uiteen van hosting van een webapplicatie tot complexe machinelearningoplossingen, en van data-analytics tot een volledige IoT-suite. Meer dan 95% (!) van de Fortune 500-bedrijven maakt gebruik van Azure. Ontwikkelaars kunnen dus niet meer om Azure heen.

Azure kan voor een starter nogal overweldigend zijn. Daarom krijg je tijdens onze bijeenkomsten de basis van de belangrijkste onderdelen die je nodig hebt om te beginnen. Op sommige onderwerpen gaan we dieper in, zodat je zelfs een voorsprong hebt. Uiteraard ontbreken de best practices niet!


Azure: Managementtools

Al die verschillende diensten van Azure moeten beheerd worden. Hiervoor heeft Microsoft diverse oplossingen ontwikkeld. Je kunt bijvoorbeeld met PowerShell aan de slag. Ook kun je Azure Resource Management in Azure DevOps beheren.

Tijdens deze avond ontdek je de verschillende mogelijkheden die er zijn om de Azure-diensten te beheren. Ook kom je te weten wanneer je wélke variant het beste kunt gebruiken en hoe je dat vervolgens doet.


Vragen? Iris helpt je graag verder


Contact


Betabit Academie
Kom jij bij ons werken?