Azure: Cognitive Services

Betabit Academie

Azure Cognitive Services Betabit Academie '20

De cloud is hot. Microsoft Azure biedt op dit moment meer dan 100 verschillende services in 22 categorieën. Deze services lopen uiteen van hosting van een webapplicatie tot complexe machinelearningoplossingen, en van data-analytics tot een volledige IoT-suite. Meer dan 95% (!) van de Fortune 500-bedrijven maakt gebruik van Azure. Ontwikkelaars kunnen dus niet meer om Azure heen.

Azure kan voor een starter nogal overweldigend zijn. Daarom krijg je tijdens onze bijeenkomsten de basis van de belangrijkste onderdelen die je nodig hebt om te beginnen. Op sommige onderwerpen gaan we dieper in, zodat je zelfs een voorsprong hebt. Uiteraard ontbreken de best practices niet!


Azure: Cognitive Services

Azure Cognitive Services zijn API’s, SDK’s en services die je helpen intelligente applicaties te bouwen. Ze maken het mogelijk om cognitieve functies toe te voegen aan onze applicaties.  Je maakt kennis met Cognitive Services en je leert hoe je een applicatie ontwikkelt die kan zien, horen, spreken, begrijpen en zelfs beginnen te redeneren. 


Vragen? Iris helpt je graag verder


Contact


Betabit Academie
Kom jij bij ons werken?