Azure: de basis & de belangrijkste services

Betabit Academie

Azure De Basis & De Belangrijkste Services Betabit Academie '20

De cloud is hot. Microsoft Azure biedt op dit moment meer dan 100 verschillende services in 22 categorieën. Deze services lopen uiteen van hosting van een webapplicatie tot complexe machinelearningoplossingen, en van data-analytics tot een volledige IoT-suite. Meer dan 95% (!) van de Fortune 500-bedrijven maakt gebruik van Azure. Ontwikkelaars kunnen dus niet meer om Azure heen.

Azure kan voor een starter nogal overweldigend zijn. Daarom krijg je tijdens onze bijeenkomsten de basis van de belangrijkste onderdelen die je nodig hebt om te beginnen. Op sommige onderwerpen gaan we dieper in, zodat je zelfs een voorsprong hebt. Uiteraard ontbreken de best practices niet!


Azure: de basis & de belangrijkste services

Wat is Microsoft Azure precies? Waarom zou jij je  druk maken om dit programma? Deze avond geeft je  inzicht in de basis van  cloudcomputing in het algemeen en van Microsoft Azure in het bijzonder. De  basisarchitectuurconcepten en de verschillende cloudmodellen staan vanavond centraal. En natuurlijk krijg je antwoord op de vraag wanneer je deze concepten en modellen het best kan  toepassen.  

Ook krijg je inzicht in de belangrijkste services en oplossingen die Azure te bieden heeft. Welke services biedt Azure bijvoorbeeld op het gebied van compute, netwerken, opslag en databases? En hoe zit het met oplossingen voor IoT, big data en serverless? Na deze avond kun je ze dromen, de belangrijkste services en oplossingen van Azure! 

Zit de basis er goed in? Kijk ook eens naar onze avond over managementtools!


Vragen? Iris helpt je graag verder


Contact


Betabit Academie
Kom jij bij ons werken?