Data Visualisation

Betabit Academie

Data Visualisation Betabit Academie '20

Bijna alle software heeft ermee te maken: gegevens. Gegevens moeten worden gegenereerd, verwerkt, opgeslagen, opgehaald én getoond. Soms hoeft de softwaredeveloper nauwelijks over de data na te denken. Een andere keer is de data het middelpunt van de applicatie en bepalend voor alle beslissingen. Hoe ga je op een efficiënte, veilige en schaalbare manier om met je data? 

Deze avond maak je kennis met alle technieken die rondom data een rol spelen. Je bent zo goed op de hoogte dat je niet alleen over het onderwerp kunt meepraten, je kunt er zelfs mee aan de slag!


Data Visualisation

Niet de gegevens zijn het doel, maar de conclusies die op basis van die gegevens worden getrokken zijn het doel. En daarvoor moet je de data op de juiste manier presenteren. Dat gaat vaak verder dan dat je de analist toegang verleent tot je database. Power BI is hiervoor een beproefde manier.

Tijdens deze avond leer je hoe Power BI jou kan helpen om data op een professionele manier te presenteren, zonder dat de applicatie inlevert op uitbreidingsvermogen of flexibiliteit.

Kijk eens ook naar onze volgende avond over data, dan gaan we het over Data Processing hebben!

 


Vragen? Iris helpt je graag verder


Contact


Betabit Academie
Kom jij bij ons werken?