WAZUG bijeenkomst 63

Bij Betabit Rotterdam

Donderdag 6 februari 2020 vond de 63ste bijeenkomst van de Nederlandse Azure User Group plaats. Met twee uitdagende sessies en mooie opkomst kijken we terug op een geslaagde avond! 


Sessie 1: Maarten Balliauw (JetBrains)

'Indexing and searching NuGet.org with Azure Functions and Search'

In deze sessie heeft Maarten een "reverse package search" gebouwd die helpt bij het vinden van het juiste NuGet-pakket op basis van een openbare typeaanduiding. Samen hebben ze een zeer schaalbare serverless zoekmachine gemaakt met behulp van Azure Functions en Azure Search die 3 taken uitvoert: luisteren naar nieuwe pakketten op NuGet.org (met behulp van een aangepaste binding), pakketten op een gedistribueerde manier indexeren en een API blootstellen die queries accepteert en onze klanten het beste resultaat geeft. Er was veel code, inzicht in het service-ontwerpproces en meer!


Sessie 2: Betabitter Rick

'Hands-on with Azure Front Door Service'

“Met de Azure Front Door Service kunt u de internationale routering van uw webverkeer definiëren, beheren en bewaken door te optimaliseren voor de beste prestaties en directe wereldwijde failover voor hoge beschikbaarheid. Met Front Door kunt u uw internationale (multiregionale) klant- en bedrijfstoepassingen transformeren in robuuste, hoogwaardige, gepersonaliseerde moderne toepassingen, API’s en inhoud die een wereldwijd bereik hebben met Azure."

Dat klinkt cool! Maar… hoe doe ik dat? Dit was een hands-on sessie om te laten zien hoe u aan de slag kunt met Azure Front Door Service.

 


Vragen? Iris helpt je graag verder


Contact


Betabit vacatures
Kom jij bij ons werken?