Azure: Serverless deep-dive

Betabit Academie

Azure Serverless Deep Dive Betabit Academie '20

De cloud is hot. Microsoft Azure biedt op dit moment meer dan 100 verschillende services in 22 categorieën. Deze services lopen uiteen van hosting van een webapplicatie tot complexe machinelearningoplossingen, en van data-analytics tot een volledige IoT-suite. Meer dan 95% (!) van de Fortune 500-bedrijven maakt gebruik van Azure. Ontwikkelaars kunnen dus niet meer om Azure heen.

Azure kan voor een starter nogal overweldigend zijn. Daarom krijg je tijdens onze bijeenkomsten de basis van de belangrijkste onderdelen die je nodig hebt om te beginnen. Op sommige onderwerpen gaan we dieper in, zodat je zelfs een voorsprong hebt. Uiteraard ontbreken de best practices niet!


Azure: Serverless deep-dive

Na de avond Serverless ben je op de hoogte van Serverless in Azure. Maar, hoe zet je de volgende stap, hoe zet je Functions optimaal in en hoe haal je het maximale eruit? Kortom, wat zijn de mogelijkheden en onmogelijkheden van de verschillende opties?

Deze avond is speciaal voor experts. Je leert hoe je serverless optimaal inzet. Je krijgt veel praktische tips, je leert wat de valkuilen zijn en natuurlijk krijg je de best practices. We laten je voorbeelden zien van hoe het moet, en misschien ook van hoe het níét moet.

 


Vragen? Iris helpt je graag verder


Contact


Betabit Academie
Kom jij bij ons werken?