Management

 • Olav Gimbrère

  Olav Gimbrère

  Directie

  Met broer Luc richtte Olav in 2002 Betabit op. Na zijn studies Bedrijfskunde en Economie heeft hij bij ONS Nederlandse Softwarebedrijf en Capgemini het IT-vak geleerd. Olav is creatief, resultaatgericht en stelt het belang van opdrachtgevers voorop.

 • Luc Gimbrère

  Luc Gimbrère

  Directie

  Luc studeerde Economie en Informatiemanagement en werkte bij Capgemini en Squarewise, waar hij zich richtte op kennis- en innovatiemanagement. Luc is een bevlogen mens en heeft een heldere en aanstekelijke visie op de toekomst van IT. Luc is bestuurslid van branchevereniging Nederland ICT en nam het initiatief in de oprichting van de Nederlandse Microsoft Azure User Group (WAZUG NL).

 • Sjoerd van Roessel

  Sjoerd van Roessel

  Directie

  Sjoerd van Roessel is sinds 2005 aan boord bij Betabit. Na zijn studie Information Technology aan de Universiteit van Tilburg kwam hij in dienst bij LogicaCMG (CGI) als Microsoft software engineer. Hij groeide uit tot projectmanager en coach. Sinds de start van Betabit Eindhoven in 2007 vervulde hij de rol van regiomanager Eindhoven. Vanwege de groei van Betabit is Sjoerd per 1 januari 2017 toegetreden tot de directie van Betabit. Hij wordt geroemd om zijn technische kennis en zijn oplossingsvermogen in situaties die onder hoge druk staan. Tevens is Sjoerd bestuurslid van de Microsoft Azure User Group Nederland.

 • Kasper Nova

  Kasper Nova

  Regiomanager Rotterdam

  Na zijn studie Entrepreneurship & Business Strategy aan de Erasmus Universiteit Rotterdam trad Kasper in 2004 als consultant in dienst bij Betabit. Sinds april 2010 is Kasper regiomanager Rotterdam. Hij is buitengewoon leergierig en resultaatgericht.

 • Marco van Os

  Marco van Os

  Regiomanager Utrecht

  Sinds 2011 is Marco van Os bij Betabit als regiomanager verantwoordelijk voor de regio's Utrecht en Amsterdam. Marco was Manager Business Analyse en Requirements bij Rabobank Nederland Groep ICT. Eerder was hij onder meer als Competence Manager  werkzaam bij LogicaCMG (nu CGI) waar hij na zijn studie HTS Hogere Informatica in dienst trad.  Door de groei van de regio's is per 1 juli 2014 Emile Voogt verantwoordelijk voor kantoor Amsterdam.

 • Emile Voogt

  Emile Voogt

  Regiomanager Amsterdam

  Emile heeft een zeer ruime ervaring in commerciële rollen in de ICT- en communicatiesector. Na dienstbetrekkingen bij onder meer Capgemini, TNT, AMIS en KPN heeft hij van 2009 tot en met 2014 in zijn eigen onderneming bedrijven als Microsoft, PostNL Pakketten en Betabit geadviseerd en ondersteund met commercieel interim management. Op 1 juli 2014 is hij als regiomanager Amsterdam in dienst getreden bij Betabit om mee te werken aan de verdere groei in en rond Amsterdam.

 • Maarten Sterenberg

  Maarten Sterenberg

  Regiomanager Eindhoven

  In 2009 is Maarten Sterenberg in dienst getreden bij Betabit. In voorgaande jaren is hij onder meer als Senior Software Engineer en Team Leader Application Development werkzaam geweest bij Athlon Car Lease. Binnen Betabit heeft Maarten ruime ervaring opgedaan als projectmanager, analist en field manager. Per 1 januari 2017 is hij als regiomanager verantwoordelijk voor kantoor Betabit Eindhoven.