YieldDD Software Due Diligence

Meten is weten.

Yielddd Software Due Diligence 22

De beste software

Uiteindelijk draait het allemaal om de kwaliteit van de software. Alleen daarmee kun je echt het verschil maken voor jouw klanten. Je wil weten hoe goed jouw software is, of het team maximaal productief is en of het de juiste onderdelen bouwt. Wij meten dit met onze YieldDD diensten.


Continu inzicht

De softwarekwaliteit wil je continu inzichtelijk hebben. Met Software Due Diligence stellen we je in staat om alle aspecten van de software volledig te doorgronden, van aanpasbaarheid tot betrouwbaarheid, van compatibiliteit tot security, en van onderhoudbaarheid tot het intellectuele eigendom. Bovendien bieden wij inzicht in de kwaliteit van de ontwikkelprocessen en -teams. Met slimme tooling brengen wij alles op systematische wijze in kaart.


Risico's, kansen en vervolgstappen

De kwaliteit wil je continu inzichtelijk hebben en dit begint bij de mensen. Dat zien wij keer op keer. Zitten de juiste specialisten in het team? Zitten ze lekker in hun vel en doen ze de juiste dingen?

Samen bepalen we welke due diligence diensten gewenst of nodig zijn. Geen haastige check, geen vluchtige analyse of demo’s. Wij maken de digitale motorkap open en onderzoeken elke coderegel, elke architectuur, elk softwareproces en -ontwikkelteam voor je. We voeren een grondig onderzoek uit op basis van door de industrie erkende tools en ISO-normen. 

Je ontvangt een onafhankelijk en objectief overzicht van de risico's, kansen en vervolgstappen. Lees hier meer over de diensten van YieldDD.


Software Due Diligence
YieldDD - Powered by Betabit