De vijf frustraties van teamwerk (en wat eraan te doen)

Betabit Academie

De Vijf Frustraties Van Teamwerk (En Wat Eraan Te Doen) Betabit Academie '19

Neem twee teams met meer dan voldoende skills om de klus te klaren. Toch functioneert soms het ene team beter dan het andere. Komt dat doordat het ene team meer skills bevat dan het andere? Of speelt er nog iets anders?

Elke consultant heeft technische en niet-technische skills nodig. Maar om van een team een dreamteam te maken is meer nodig dan een groep slimme mensen. In 2018 hebben we daarbij stil gestaan met het thema Dream Teams. In 2019 staat het thema Team Skills op het programma. Dit programma bied je interessante praktische handvatten waardoor je kunt bijdragen aan een goed functionerend dreamteam. En wie wil er nu niet bij het beste team horen?


Team Skills - Lencioni

Tijdens het thema Dream Teams is Patrick Lencioni al ter sprake gekomen. Zijn theorie over het (dis)functioneren van teams is zo interessant dat we daar dieper op in willen gaan. Zijn idee├źn bieden namelijk veel aanknopingspunten voor elk individu om beter te functioneren in het team waarvan je deel uitmaakt. Daarnaast geeft Lencioni handvatten waardoor je een team beter kunt laten functioneren.

Wil je weten hoe je samenwerken leuk maakt en houdt? Kom dan vooral naar deze avond.


Vragen? Iris helpt je graag verder


Contact


Betabit Academie
Kom jij bij ons werken?