Succesvol overstappen naar de cloud. Zo doe je dat!

Webinar On Demand

Succesvol Overstappen Naar De Cloud. Zo Doe Je Dat! Webinar On Demand Betabit

Cloud is een Accelarator. Een versneller. Platformen als Netflix, Booking.com, Spotify, allemaal draaien ze op cloudtechnologie. Maar ook kleinere bedrijven kunnen hier grote voordelen van plukken. Maar waar begin je?

Om succesvol de beweging naar de cloud te kunnen maken is een gefaseerde aanpak aan te bevelen.  Een mogelijke eerste stap is 'Lift & Shift'. Dit wil zeggen dat een bestaande omgeving nagenoeg onaangepast naar de cloud verplaatst wordt, om zo direct van enkele voordelen van een cloud omgeving te kunnen profiteren. Schaalbaarheid, kosten optimalisatie en opslag capaciteit zijn voordelen van wat een dergelijke transitie kan opleveren. Na een 'Lift & Shift' is de weg vrij gemaakt om verder te optimaliseren en je software cloud enabled te maken om zo nog efficiënter gebruik te maken van je investeringen in resources. Eenmaal in de cloud zijn ambities als groeien, veranderen, versnellen en verfijnen niet langer gehinderd en kan de focus weer volledig op het succesvol maken van je klanten.

In deze webinar hebben we de eerste stap in een migratie opgepakt en is er een 'Lift & Shift' scenario besproken. Op basis van praktijk ervaringen en adviezen van Betabit en Microsoft krijg je inzicht in de technische mogelijkheden, de valkuilen en hoe je van start zou kunnen gaan.

Deze relatief technische sessie is vooral bedoeld voor IT verantwoordelijken; Architecten, Developers en IT professionals.

Nu On Demand beschikbaar.

Vul op deze website van Microsoft het registratieformulier in en je ontvangt een link waarmee je het webinar kunt terugkijken wanneer het jou uitkomt.


Vragen? Sjoerd helpt je graag verder


Contact