Werkwijze

Het programma wordt in overleg en op basis van jouw kennisbehoefte en de wensen van jouw organisatie samengesteld. Hierbij wordt bovendien rekening gehouden met jouw huidige kennisniveau. De kennis die wordt opgedaan kan meteen in de praktijk worden toegepast. Onze opleidingen helpen zowel Young Professionals, testers, scrummasters, als lead developers om direct van hoge waarde te zijn voor hun ontwikkelteams.

Werkwijze Betabit

Inhoud op maat

Eén van onze trainers zal een uitgebreide intake met je doen. Hierbij wordt er een inventarisatie gemaakt van jouw huidige niveau en de ontbrekende kennis. Op basis hiervan wordt een individueel programma samengesteld. Daaruit volgt een voorstel met de meest passende onderdelen en de tijd die daarvoor nodig is. Doorgaans is dit één tot drie maanden. Na de definitieve afstemming met jou en jouw organisatie wordt het opleidingsprogramma officieel gestart. 

Het zijn flexibele, persoonlijke trainingen vanaf de eigen werkplek. En dat op de momenten die voor jou en jouw organisatie het beste uitkomen.

— Bart Kemps, Microsoft Certified Trainer, Betabit

Afgestemd op jouw teamsprints

De trainingsdagen worden door de deelnemer zelf ingepland, zodat jij dit kan afstemmen op het ritme van jouw team (bijvoorbeeld een dag per week). De opleiding wordt gevolgd vanaf de eigen werkplek. Hierdoor is er geen verlies van tijd en worden er geen overbodige kosten gemaakt. Daarnaast kun je de verkregen kennis direct toepassen in jouw organisatie. En indien gewenst kan onze trainer meekijken met enkele dagdagelijkse werkzaamheden van jouw team. 

Persoonlijke begeleiding; altijd beschikbaar

Als deelnemer doe je kennis op onder persoonlijke begeleiding van een altijd beschikbare trainer. Onze trainers hebben veel ervaring in zowel het technische vak als het lesgeven daarin. Gedurende het programma is de trainer continu bereikbaar voor vragen en ondersteuning; dit gebeurt bij voorkeur via Microsoft Teams. 

Interactief en flexibel

Onze trainers zorgen dat jij toegang krijgt tot een online leeromgeving met Azure DevOps. Met behulp van de Scrum methodiek zullen we vervolgens taken en stappen voor jou klaarzetten. Hierbij worden theoretische video's afgewisseld met praktische opdrachten, zoals het schrijven van code en het opzetten van demo projecten. Wij monitoren continu de voortgang en bespreken deze periodiek met jou en de betrokken personen. 

Certificaat en evaluatie

Na het afronden van jouw training ontvang je een certificaat voor de behaalde onderdelen. Ook vindt er een evaluatie plaats over de training plaats. Je bent nu klaar om verder te groeien!


Vragen? Johan helpt je graag verder


Contact