Stockholm maakt zich op voor Rick ;)

En vice versa

Jaren terug begon Rick bij Betabit met het verzorgen van interne vakgroepavonden, om vervolgens te spreken op iets grotere .NET evenementen en diverse keren op de TechDays. Zijn Techorama sessie werd wederom goed ontvangen, maar daar blijft het niet bij deze maand. Eerder dit jaar ontving Rick namelijk het volgende heuglijke nieuws uit Zweden: “Congratulations! Your session ‘Working with Microsoft Graph’ has been accepted for Microsoft TechDays 2018”. Een mooi moment voor Rick en Betabit.

De Zweedse TechDays vinden 24 en 25 oktober plaats in Stockholm. Rick zal donderdagochtend spreken. In zijn technisch uitdagende sessie gaat hij dieper in op het inzetten van Microsoft Graph voor uiteenlopende doeleinden. Denk hierbij aan het uitnodigen van (gast)gebruikers in je Azure Active Directory-tentant of meer complexe scenario’s waar informatie van verschillende Graph entiteiten worden gecombineerd.

We wensen Rick (samen met Maarten) een mooie trip en veel succes!

Zelf kijkt hij er al een tijdje naar uit, zoals hij in het onderstaand filmpje van de WAZUG bijeenkomst, waar hij sprak, al aangaf:


Vragen? Marjolein helpt je graag verder


Contact