Azure ISV Assessment

Krijg direct inzicht in de softwarekwaliteit en ontvang een cloud-migratie strategie op maat. Specifiek voor Independent Software Vendors.


Jouw Azure ISV Assessment

  • Diepgaand inzicht in de kwaliteit
  • Persoonlijke Azure expertise
  • Risico's, knelpunten en kansen
  • Praktische, duidelijke vervolgstappen
  • Cloud-migratie strategie op maat
IMG_7025.jpg

Alles draait om de softwarekwaliteit

Hoogwaardige Azure cloud-services, intelligentie en DevOps scenario's zijn cruciaal voor moderne, succesvolle organisaties. Dit geldt in het bijzonder voor organisaties die volledig toegespitst zijn op het vermarkten van één of meerdere softwareproducten. Ook wel Independent Software Vendors, van wie de vitaliteit afhangt van de kwaliteit van de software. Voor veel ISV’s is de stap naar de Azure echter groot en complex.

Wij maken het makkelijk met ons Azure ISV Assessment. Waarmee wij direct, diepgaand inzicht bieden in de complexiteit, stabiliteit, compatibiliteit, onderhoudbaarheid en aanpasbaarheid van jouw applicatie. Met slimme tooling brengen wij alles op systematische wijze in kaart.


Azure expertise op maat

Aan de hand van deze inzichten gaan onze Azure experts, tijdens een eendaagse workshop, samen met jouw team aan de slag. Waar zien we mogelijke knelpunten bij de transitie naar Azure? Hoe kunnen we die voorkomen of oplossen? En waar liggen er kansen?

Stap voor stap analyseren we jullie vragen en zaken als performance issues, beveiligingsrisico’s, integratiemogelijkheden en het onderhouden van de applicatie in Azure. Onze experts bepalen welke aanpassingen wenselijk of noodzakelijk zijn om goed over te kunnen naar Azure. Een helder advies op maat.

We got a fast and clear overview of risky code and a set of logical steps to move our business critical system to Azure PAAS.

— Jan Rubingh, former IT Director CED

Duidelijke stappen naar Azure

Je ontvangt een onafhankelijk en objectief overzicht van de risico's en mogelijkheden, een blueprint voor je Azure-architectuur en een persoonlijk migratieadvies om jouw strategie als ISV te verwezenlijken. Iets waar wij uitgebreidde ervaring mee hebben. Je kunt direct aan de slag met de praktische aanbevelingen en duidelijke vervolgstappen.

Met ons Azure ISV Assessment weet je waar je nu aan toe bent en wat je te doen staat om jouw toekomstige softwareontwikkeling en migratie tot een succes te maken.


Meer informatie over ons Azure ISV Assessment:


Azure ISV Assessment

Interesse? Vraag? Sjoerd denkt graag met je mee


Interesse?