Wij maken de beste bedrijfs­kritische software. In Azure.

Wij zorgen ervoor dat jij rustig kunt ondernemen


Waarmee Betabit jou verder helpt

Wij ontwikkelen maatwerk software, bedrijfskritische systemen, die onze klanten succesvol maakt. Met inmiddels ruim 10 jaar Azure ervaring, 140 vakmensen in Nederland en 80 in het buitenland zijn wij marktleider in softwareontwikkeling op het Microsoft Azure platform. High-end Azure diensten worden bij ons gecombineerd met hands-on DevOps ervaring. En wij werken vanuit jouw regio.


Onze code zie je niet. Ons vak zie je niet. Maar wat wij wel heel graag willen delen is hoe het voelt om bijzondere software te maken.


Webinar - Woensdag 9 december 11.00-12.00 uur

'Maximize the Cloud!'

In deze sessie gaan we wat dieper in op cloud native concepten en diensten. Het uur zal worden gevuld met technische content en demo's die je helpen je meer op je gemak te voelen bij cloud native concepten.

Deze webinar vindt plaats op woensdag 9 december van 11.00 tot 12.00 uur.

Lees hier meer...

Rick & Oscar Betatalks

Nieuws

Opening TechGrounds Rotterdam

Na drie succesvolle locaties in Amsterdam, opent TechGrounds in Rotterdam haar deuren. Met behulp van een gratis tech-opleidingsprogramma, biedt TechGrounds een succesvolle toekomst in tech aan mensen die momenteel werkloos zijn of in een niet-duurzame baan zitten.

Lees hier meer...

Techgrounds Text Image

Nieuwe afleveringen

Betatalks - Artificial Intelligence

Vanaf nu zijn er twee nieuwe gezichten te zien bij de Betatalks, we introduceren Betabitters Jelle en Feli. Zij duiken in de wereld van Artificial Intelligence, de enorme potentie van dit complexe vakgebied voor alle organisaties. 

Lees hier meer... 

Betatalks AI

Een overzicht van geweldige content

'Serverless September'

In september kun je veel content gaan verwachten, allemaal in het thema van 'Serverless September'. Denk aan blogs, webinars, Betatalks afleveringen en nog veel meer.

Lees hier meer...

Serverles September Content

De beste bedrijfskritische software

Nog vragen? Marjolein helpt je graag verder


Contact