Wij maken de beste bedrijfs­kritische software. In Azure.

Wij zorgen ervoor dat jij rustig kunt ondernemen


Waarmee Betabit jou verder helpt

Wij ontwikkelen maatwerk software, bedrijfskritische systemen, die onze klanten succesvol maakt. Met inmiddels ruim 10 jaar Azure ervaring, 140 vakmensen in Nederland en 80 in het buitenland zijn wij marktleider in softwareontwikkeling op het Microsoft Azure platform. High-end Azure diensten worden bij ons gecombineerd met hands-on DevOps ervaring. En wij werken vanuit jouw regio.


Onze code zie je niet. Ons vak zie je niet. Maar wat wij wel heel graag willen delen is hoe het voelt om bijzondere software te maken.


Nieuws

Wendy van Demen directielid van Betabit

Groei vraagt om uitbreiding van de directie. Wendy van Demen versterkt per 1 februari 2021 de directie als HR-directeur.

Lees hier meer...

Wendy Van Demen HR Directeur

Nieuws

Willem Bakker commercieel manager Midden-Oost

Graag stellen we een nieuwe collega aan je voor, Willem Bakker! Vanaf dit jaar brengt Willem samen met Emile Voogt de diensten van Betabit naar het oosten van Nederland. Binnenkort openen zij samen een nieuw kantoor in Apeldoorn.

Lees hier meer...

Kopie Van Umbraco Text Image Afmetingen

Nieuwe afleveringen

Betatalks - Artificial Intelligence

Vanaf nu zijn er twee nieuwe gezichten te zien bij de Betatalks, we introduceren Betabitters Jelle en Feli. Zij duiken in de wereld van Artificial Intelligence, de enorme potentie van dit complexe vakgebied voor alle organisaties. 

Lees hier meer... 

Betatalks AI

Gratis webinar.

'Maximize the Cloud!'

In deze sessie gaan we wat dieper in op cloud native concepten en diensten. Het uur wordt gevuld met technische content en demo's die je helpen je meer op je gemak te voelen bij cloud native concepten.

Deze webinar is nu on demand beschikbaar.

Lees hier meer...

Betatalks Live 8 Maximize The Cloud

De beste bedrijfskritische software

Nog vragen? Marjolein helpt je graag verder


Contact