Wij maken de beste bedrijfs­kritische software. In Azure.

Slim. Transparant. Meetbaar.


Waarmee Betabit jou verder helpt

Wij ontwikkelen maatwerk software, bedrijfskritische systemen, die onze klanten succesvol maakt. Met inmiddels ruim 10 jaar Azure ervaring, 140 vakmensen in Nederland en 80 in het buitenland zijn wij marktleider in softwareontwikkeling op het Microsoft Azure platform. High-end Azure diensten worden bij ons gecombineerd met hands-on DevOps ervaring. En wij werken vanuit jouw regio.


Onze code zie je niet. Ons vak zie je niet. Maar wat wij wel heel graag willen delen is hoe het voelt om bijzondere software te maken.


Nieuws

OWASP Top 10 - API Security training

Dit najaar bieden wij een unieke security training aan. Wij leren je onder andere hoe jij de OWASP en API Security top 10 kunt toepassen in jouw softwareontwikkeling en ervoor zorgt dat de risico’s geminimaliseerd worden. Meld je aan!

Lees hier meer... 

OWASP Betabit Training

Nieuws

Nieuwe Betatalks aflevering!

Er staat een nieuwe aflevering van Betatalks online! De 40ste aflevering gaat over Azure Containers en Kubernetes Service. Gerben en Rick hebben het over containers in het algemeen en hoe je containers kunt runnen. Later duiken ze in Azure Kubernetes Service. Ze zetten een basiscluster op en enkele wijzigingen in AKS laten zien als gevolg van nieuwe versies.

Lees hier meer...

Betatalks Gerbenrick Kubernetes

Case - EDGE Next

Betere, slimmere gebouwen

EDGE Next zorgt voor betere, slimmere gebouwen dankzij data en direct bruikbare inzichten. Dit doen ze met behulp van Azure Digital Twins en onze hulp.

Lees hier meer...

The Edge

Event

Lekker koken doen we samen!

Inmiddels werken we al meer dan een jaar thuis. En we misten onze events samen met alle collega's. Tijd voor actie dus!

Lees hier meer...

Kookclinic Betabit

De beste bedrijfskritische software

Nog vragen? Marjolein helpt je graag verder


Contact