Wij maken de beste bedrijfskritische software

Wij zorgen ervoor dat jij rustig kunt ondernemen


Waarmee Betabit jou verder helpt

Wij ontwikkelen maatwerk software, bedrijfskritische systemen, die onze klanten succesvol maakt. Met inmiddels ruim 10 jaar Azure ervaring, 140 vakmensen in Nederland en 80 in het buitenland zijn wij marktleider in softwareontwikkeling op het Microsoft Azure platform. High-end Azure diensten worden bij ons gecombineerd met hands-on DevOps ervaring. En wij werken vanuit jouw regio.


Onze code zie je niet. Ons vak zie je niet. Maar wat wij wel heel graag willen delen is hoe het voelt om bijzondere software te maken.

Deze film heeft alles in zich waar wij voor staan. En het is gewoon een heel erg lekker nummer!


Betatalks

Betabitters Rick & Oscar praten je bij over de nieuwste features en ontwikkelingen op het gebied van Azure en .NET. In de vijftiende aflevering van Betatalks bespreken ze de herbouwde versie van Microsoft Edge, nu draaiend op Chromium. Welke mooie of handige features zijn er toegevoegd? Hoe kan Edge jouw business verbeteren of beschermen? En hoe presteert Edge op het gebied van security, privacy of transparantie?


Nieuws

Opening Betabit Academie 2020

De opening van onze eigen Betabit Academie 2020 hebben we, net als vorig jaar, gezellig samen gevierd. Met alle Betabit coördinatoren hebben we genoten van een heerlijk diner in ons eigen kantoor.

Ook het programma van dit jaar is opnieuw om van te smullen. 

Lees hier meer...

Opening Academie 2020 (3)

Event

Serverless from the trenches of the web

Op maandag 9 maart organiseert Betabit in samenwerking met .NET Zuid weer een nieuwe kennissessie. Deze keer gaat het over 'Serverless from the trenches of the web', Burke Holland zal deze sessie verzorgen. Wil je er ook bij zijn? Meld je snel aan!

Lees hier meer...

IMG_5068-Edit.jpg

Ons jaarlijkse wintersport uitje was weer genieten!

BetaWit 2020


De beste bedrijfskritische software

Nog vragen? Marjolein helpt je graag verder


Contact