Wij maken de beste bedrijfs­kritische software. In Azure.

Wij zorgen ervoor dat jij rustig kunt ondernemen


Waarmee Betabit jou verder helpt

Wij ontwikkelen maatwerk software, bedrijfskritische systemen, die onze klanten succesvol maakt. Met inmiddels ruim 10 jaar Azure ervaring, 140 vakmensen in Nederland en 80 in het buitenland zijn wij marktleider in softwareontwikkeling op het Microsoft Azure platform. High-end Azure diensten worden bij ons gecombineerd met hands-on DevOps ervaring. En wij werken vanuit jouw regio.


Onze code zie je niet. Ons vak zie je niet. Maar wat wij wel heel graag willen delen is hoe het voelt om bijzondere software te maken.


Nieuwe afleveringen

Betatalks - Artificial Intelligence

Vanaf nu zijn er twee nieuwe gezichten te zien bij de Betatalks, we introduceren Betabitters Jelle en Feli. Zij duiken in de wereld van Artificial Intelligence, de enorme potentie van dit complexe vakgebied voor alle organisaties. 

Lees hier meer.. 

Betatalks AI

Webinar

'Venturing into the (Azure) Cloud'

In de nieuwste Betatalks live webinar gaan Rick & Oscar in op de verschillende scenario's om naar Azure over te stappen. Deze eerste van een reeks van drie webinars die vooral interessant zijn voor Independent Software Vendors, helpt je te bepalen welk overstapscenario het beste bij jouw situatie past.

Deze webinar is nu beschikbaar.

Lees hier meer..

Venturing Into The (Azure) Cloud 7 Okt 20

Een overzicht van geweldige content

'Serverless September'

In september kun je veel content gaan verwachten, allemaal in het thema van 'Serverless September'. Denk aan blogs, webinars, Betatalks afleveringen en nog veel meer.

Lees hier meer..

Serverles September Content

Webinar

'Kicking off Serverless September: the present and future of Serverless'

In de vijfde Betatalks live werpen Rick en Oscar een korte blik op wat we al weten over Serverless in Azure, ze gaan in op wat er nieuw is en ze bespreken waar het naartoe gaat.

Deze webinar is nu beschikbaar.

Lees hier meer..

Kicking Off Serverless September The Present And Future Of Serverless

De beste bedrijfskritische software

Nog vragen? Marjolein helpt je graag verder


Contact