Wij maken de beste bedrijfs­kritische software. In Azure.

Slim. Transparant. Meetbaar.


Waarmee Betabit jou verder helpt

Wij ontwikkelen maatwerk software, bedrijfskritische systemen, die onze klanten succesvol maakt. Met inmiddels ruim 10 jaar Azure ervaring, 140 vakmensen in Nederland en 80 in het buitenland zijn wij marktleider in softwareontwikkeling op het Microsoft Azure platform. High-end Azure diensten worden bij ons gecombineerd met hands-on DevOps ervaring. En wij werken vanuit jouw regio.


Onze code zie je niet. Ons vak zie je niet. Maar wat wij wel heel graag willen delen is hoe het voelt om bijzondere software te maken.


Nieuws

Nieuwe Betatalks aflevering!

Er staat weer een nieuwe Betatalks aflevering online! En dit keer weer een nieuw gezicht, we introduceren jullie aan Gerben. Oscar en Gerben hebben het in deze aflevering over Azure Functions Isolated Process.

Lees hier meer...

Oscar En Gerben Betatalks

Case - EDGE Next

Betere, slimmere gebouwen

EDGE Next zorgt voor betere, slimmere gebouwen dankzij data en direct bruikbare inzichten. Dit doen ze met behulp van Azure Digital Twins en onze hulp.

Lees hier meer...

The Edge

Event

Lekker koken doen we samen!

Inmiddels werken we al meer dan een jaar thuis. En we misten onze events samen met alle collega's. Tijd voor actie dus!

Lees hier meer...

Kookclinic Betabit

Introducing...

Betatalks the podcast

Inmiddels maken we al sinds het voorjaar van 2019 met heel veel plezier onze Betatalks video's. In 2020 ontstond onze webinar serie Betatalks live. En nu in het voorjaar van 2021 publiceren we enthousiast onze podcast serie: Betatalks the podcast.

Lees hier meer... 

Umbraco Text Image Afmetingen

De beste bedrijfskritische software

Nog vragen? Marjolein helpt je graag verder


Contact