Wij maken de beste bedrijfskritische software

Wij zorgen ervoor dat jij rustig kunt ondernemen


Waarmee Betabit jou verder helpt

Wij ontwikkelen maatwerk software die onze klanten succesvol maakt. Met ruim 120 vakmensen in Nederland en 80 in het buitenland zijn wij marktleider in softwareontwikkeling op het Microsoft Azure platform. High-end Azure diensten worden bij ons gecombineerd met hands-on DevOps ervaring. En wij werken vanuit jouw regio.


Onze code zie je niet. Ons vak zie je niet. Maar wat wij wel heel graag willen delen is hoe het voelt om bijzondere software te maken.

Deze film heeft alles in zich waar wij voor staan. En het is gewoon een heel erg lekker nummer!


Betatalks

Betabitters Rick & Oscar praten je bij over de nieuwste features en ontwikkelingen op het gebied van Azure en .NET. In de elfde aflevering van Betatalks gaan de heren dieper in op gRPC, en in het bijzonder op gRPC in .NET Core 3.0. Wat is het? Hoe gebruik je het? En wat heb je er aan?


Nieuws

Opening Betabit Academie 2020

De opening van onze eigen Betabit Academie 2020 hebben we, net als vorig jaar, gezellig samen gevierd. Met alle Betabit coördinatoren hebben we genoten van een heerlijk diner in ons eigen hoofdkantoor in Rotterdam.

Ook het programma van dit jaar is opnieuw om van te smullen. 

Lees hier meer...

Opening Academie 2020 (3)

Blog

Drie Codes Of Conduct in AI

Sinds 2018 zijn er verschillende grote partijen gekomen met richtlijnen voor betrouwbare AI. Deze richtlijnen zijn opgesteld voor de ontwikkeling en implementatie van ethiek in AI. Wij bespreken 3 van deze codes: van Europa, NLDigital en Microsoft. Wat is het verschil tussen deze 3?

Lees hier meer...

A.I. Codes Of Conduct De Relatie Tussen De Europese Richtlijnen Betabit

Nieuws

Golf³ - Betabit Open 2019

Op vrijdag 13 september vond de derde editie van de Betabit Open plaats. Een bijzondere editie; voor het eerst samen met Virtual Vaults en YieldDD. Een prachtige dag op de mooie baan van golfclub Het Rijk van Nunspeet.

Bekijk de video

Golf^3 Betabit Open 2019 Thumbnail

De beste bedrijfskritische software

Nog vragen? Marjolein helpt je graag verder


Contact