Wij maken de beste bedrijfs­kritische software

Wij zorgen ervoor dat jij rustig kunt ondernemen


Waarmee Betabit jou verder helpt

Wij ontwikkelen maatwerk software die onze klanten succesvol maakt. Met ruim 100 vakmensen in Nederland en 80 in het buitenland zijn wij marktleider in softwareontwikkeling op het Microsoft Azure platform. High-end Azure diensten worden bij ons gecombineerd met hands-on DevOps ervaring. En wij werken vanuit jouw regio.


Nieuws

Unieke aanbieding samen met Microsoft

Wil jij jouw applicatie overzetten naar de Microsoft Azure cloud en optimaal profiteren van de high-end services van dit platform? Neem snel contact met ons op en ontvang de scan en analyse voor slechts € 1950,-.

Lees hier meer...

Azure Cloud Fit Test (Text Image).png

Event

Global Azure Bootcamp 2018

Op zaterdag 21 april verzorgen wij opnieuw een Global Azure Bootcamp bij Betabit Utrecht. In een hands-on kennissessie verdiepen we ons in alle facetten van Serverless binnen Azure.

Lees hier meer ...

IMG_0151.jpg (1)

Nieuws

Kasper Nova Operationeel Directeur

Kasper Nova werkzaam bij Betabit sinds augustus 2004, versterkt per 1 februari 2018 het directieteam van Betabit als Operationeel Directeur. De rol van Regiomanager Rotterdam wordt overgenomen door Dirk Vaessen.

Lees hier meer...

IMG_9691.jpg (1)

Blog

Serverless: Stand van zaken

Wie afgelopen jaar het cloud-landschap in de gaten heeft gehouden kon er bijna niet omheen: Serverless is hot. Maar wat houdt Serverless nou precies in? Is het slechts een hype of is het een blijvertje? En kan het een interessante keuze zijn voor jouw organisatie?

Lees meer...

IMG_2331.jpg

De beste bedrijfskritische software

Nog vragen? Marjolein helpt je graag verder


Vraag?