Wij maken de beste bedrijfskritische software

Wij zorgen ervoor dat jij rustig kunt ondernemen


Waarmee Betabit jou verder helpt

Wij ontwikkelen maatwerk software die onze klanten succesvol maakt. Met ruim 120 vakmensen in Nederland en 80 in het buitenland zijn wij marktleider in softwareontwikkeling op het Microsoft Azure platform. High-end Azure diensten worden bij ons gecombineerd met hands-on DevOps ervaring. En wij werken vanuit jouw regio.


Onze code zie je niet. Ons vak zie je niet. Maar wat wij wel heel graag willen delen is hoe het voelt om bijzondere software te maken.

Deze film heeft alles in zich waar wij voor staan. En het is gewoon een heel erg lekker nummer!


Betatalks

Betabitters Rick & Oscar praten je bij over de nieuwste features en ontwikkelingen op het gebied van Azure. In de vijfde aflevering van Betatalks delen ze alles over configuratie in Azure. Wat zijn je opties? En hoe gebruik je ze? De heren bespreken App Settings, App Configuration, Key Vault en Managed Identity.


Event

Autonome microservices + Eventual consistency

Het is weer tijd voor een nieuw kennis event bij Betabit. Op woensdag 16 oktober zal spreker Dennis van der Stelt twee sessies verzorgen. De eerste is “Autonome microservices delen nooit data” en de tweede “Hoe om te gaan met eventual consistency?”

En vanwege de grote interesse organiseren we dezelfde avond nog een keer op 23 oktober. 

Lees hier meer...

IMG 8695

Blog

Drie Codes Of Conduct in AI

Sinds 2018 zijn er verschillende grote partijen gekomen met richtlijnen voor betrouwbare AI. Deze richtlijnen zijn opgesteld voor de ontwikkeling en implementatie van ethiek in AI. Wij bespreken 3 van deze codes: van Europa, NLDigital en Microsoft. Wat is het verschil tussen deze 3?

Lees hier meer...

A.I. Codes Of Conduct De Relatie Tussen De Europese Richtlijnen Betabit

Event

Van kubelet naar cloud

Op 30 oktober vindt er een kennissessie plaats bij Betabit Utrecht. Tijdens deze avond laten Betabitters Steven en Daniel zien hoe je een kubernetes applicatie integreert in een CI/CD omgeving van Azure DevOps en eenvoudig kunt deployen naar Azure.

Lees hier meer...

IMG 0298

Event

Vanaf .NET Core 3 is al het andere legacy

Op 7 november de volgende in het rijtje van Betabit kennissessies. Ditmaal in Eindhoven.

Na de lancering van .NET Core 3 zal al het andere .NET legacy zijn. We laten zien waarom dit zo is, wat nieuw is in .NET Core 3 en C# 8, en waar het met .NET naartoe zal gaan in de toekomst.

Lees hier meer...

IMG 0308

De beste bedrijfskritische software

Nog vragen? Marjolein helpt je graag verder


Contact