Wij maken de beste bedrijfskritische software

Wij zorgen ervoor dat jij rustig kunt ondernemen


Waarmee Betabit jou verder helpt

Wij ontwikkelen maatwerk software die onze klanten succesvol maakt. Met ruim 100 vakmensen in Nederland en 80 in het buitenland zijn wij marktleider in softwareontwikkeling op het Microsoft Azure platform. High-end Azure diensten worden bij ons gecombineerd met hands-on DevOps ervaring. En wij werken vanuit jouw regio.


Onze code zie je niet. Ons vak zie je niet. Maar wat wij wel heel graag willen delen is hoe het voelt om bijzondere software te maken.

Deze film heeft alles in zich waar wij voor staan. En het is gewoon een heel erg lekker nummer!


Betatalks

Betabitters Rick & Oscar praten je bij over de nieuwste features en ontwikkelingen op het gebied van Azure. In de allereerste aflevering van betatalks bespreken ze de hoogtepunten van Microsoft Build 2019, met onder andere Dependency Injection en het nieuwe premium plan voor Azure Functions.


Nieuws

Marco van Os Directeur YieldDD

Marco van Os is per 1 mei directeur van YieldDD. YieldDD is een nieuwe Betabit venture gespecialiseerd in software due diligence. YieldDD geeft inzicht in zowel de mogelijkheden als risico's van software bij grote strategische beslissingen of overnames.

Lees hier meer...

Marco Van Os Directeur Software Due Diligence Betabit

Blog

AVG (GDPR): 3 aandachtspunten uit de praktijk (en hoe Azure helpt)

Sinds 25 mei 2018 is de AVG (GDPR) echt van kracht in heel Europa. Welke onderdelen zorgden voor de grootste uitdagingen bij software dreven organisaties?

Lees hier meer...

IMG 8138

Nieuws

Iris van Voorden Regiomanager Betabit Utrecht

Iris van Voorden, 29 jaar en werkzaam bij Betabit sinds 2015, versterkt per 1 april 2019 het managementteam van Betabit. Marco van Os wordt directeur van een nieuwe Betabit venture.

Lees hier meer...

Iris Van Voorden

Berlijn Aftermovie

Ruim 10 minuten Betabit plezier!

Als afsluiting van een bijzonder jaar: onze Berlijn Aftermovie! Geen verkorte versie, all the way:


De beste bedrijfskritische software

Nog vragen? Marjolein helpt je graag verder


Contact