Onze eigen Academie

Betabit richt zich op bijzondere klanten. Bedrijven in Nederland die software inzetten om een voorsprong te creëren. Onze klanten verwachten veel van ons. Bovendien verandert het technologielandschap voortdurend: nieuwe producten, wetten en programmeerfilosofieën komen en gaan. Zowel verwachte als onverwachte ontwikkelingen hebben invloed op ons werk en ons dagelijks leven. En aan ons de schone taak om al die ontwikkelingen bij te houden.


  • Architecture & modeling
  • Data & Artificial Intelligence
  • DevOps
  • Dream Teams & Top Skills
  • Security & Privacy
  • IoT, Blockchain en meer..
IMG_8966.jpg (1)

Wij brengen onze opdrachten samen tot een succes. Maar dat gaat niet vanzelf. Daarom investeren we in onze talenten. Met de opleidingen in de Betabit Academie geven we jou de bagage die je nodig hebt. Wij houden je scherp en up-to-date op al onze vakgebieden. Want we weten als geen ander dat de kennis en vaardigheden van onze medewerkers voor een groot deel de voorsprong van Betabit bepalen. Daarom investeren wij in jullie, in het bijzonder maken van onze medewerkers.

We halen alles uit onze talenten om de beste bedrijfskritische systemen te realiseren

Ben je een Young Professional? Wil je je kennis van Azure vergroten? Ben je (technisch) tester? De Betabit Academie is er voor de gedreven starter maar ook voor de ervaren specialist.

Belangrijke uitgangspunten dit jaar zijn ‘diepgang’ en ‘hands-on te werk gaan’. We hebben hiervoor een nieuwe pijler opgericht, de BetaLABS! Tijdens deze reeks van tien avonden ga je aan de slag met een applicatie. Of je nu developer bent of tester. De sessies zijn interdisciplinair en ze stimuleren je om samen te werken, ook buiten de geplande avonden en standaardtijden. Denk bijvoorbeeld aan de App!-athon, waarbij we er dit jaar naar streven om in 24 uur met elkaar een app te bouwen en tegelijk een nacht met elkaar door te brengen op kantoor...! Een flinke uitdaging.

Naast BetaLABS zien we natuurlijk ook oude vertrouwde pijlers terugkomen zoals Get Certified, onze unieke programma's en de reguliere themabenadering.

Natuurlijk is onze Academie er niet alleen voor om kennis te delen. We vinden het ook van belang dat we met elkaar een gezellige avond hebben. Niets is namelijk belangrijker dan een goede werksfeer en prettige collega’s om samen mee te leren en te werken.


Onze eigen Academie

Vragen? Petra helpt je graag verder


Contact


Onze eigen Academie

Onze vacatures