Onze eigen Academie

Speciale opleidingstrajecten voor onze medewerkers


  • AI & Machine Learning
  • Augmented, Mixed & Virtual Reality
  • Build & Release
  • Continuous Delivery
  • Privacy By Design
  • IoT, Team Skills, Top Skills en meer...
IMG 8827

Betabit richt zich op bijzondere klanten. Bedrijven in Nederland die software inzetten om een voorsprong te creëren. Onze klanten verwachten veel van ons. Bovendien verandert het technologielandschap voortdurend: nieuwe producten, wetten en programmeerfilosofieën komen en gaan. Wij zijn van mening dat kennisontwikkeling de kern is van de moderne medewerker. Het is van essentieel belang om bij te blijven. Daarom investeren we in onze talenten, in het bijzonder maken van onze medewerkers.

Door de jaren heen hebben wij dat tot in de puntjes uitgewerkt en hebben wij speciale trajecten voor onze eigen medewerkers ontwikkeld. Met de opleidingen in de Betabit Academie geven we jou de bagage die je nodig hebt.

IMG 0163

We halen alles uit onze talenten om de beste bedrijfskritische systemen te realiseren

Ben je een Young Professional? Wil je je kennis van Azure vergroten? Ben je (technisch) tester? De Betabit Academie is er voor de gedreven starter maar ook voor de ervaren specialist.

Belangrijke uitgangspunten dit jaar zijn, net als vorig jaar, ‘diepgang’ en ‘hands-on te werk gaan’. Om deze reden hebben we in 2018 een nieuwe pijler opgericht, de BetaLABS! Dit bleek succesvol en daarom zette we dit in 2019 graag voort.

Tijdens de LABS avonden gaan we samen aan de slag. We kunnen immers allemaal met elkaar en van elkaar leren. Kun jij collega’s helpen met een tool of techniek? We pakken allerlei zaken op die voor Betabit en haar consultants van belang zijn. Je kunt samenwerken met mensen uit je eigen discipline en/of andere disciplines. Zo kunnen we ons allemaal ontwikkelen tot een betere professional. Het doel van de LABS is namelijk: leren van en met elkaar, en doen!

Naast BetaLABS zien we natuurlijk ook oude vertrouwde pijlers terugkomen zoals Get Certified, onze unieke programma's en de reguliere themabenadering. Bekijk het overzicht hieronder.

Natuurlijk is onze Academie er niet alleen voor om kennis te delen. We vinden het ook van belang dat we met elkaar een gezellige avond hebben. Niets is namelijk belangrijker dan een goede werksfeer en prettige collega’s om samen mee te leren en te werken.

In dat kader hadden we in januari een feestelijke opening:


Onze eigen Academie

Wil je een keer een avond bijwonen? Petra helpt je graag verder


Contact


Onze eigen Academie

Onze vacatures