Iris van Voorden Regiomanager Betabit Utrecht

Marco van Os wordt directeur van een nieuwe Betabit venture

Iris Van Voorden Betabit

Iris van Voorden, 29 jaar en werkzaam bij Betabit sinds 2015, versterkt per 1 april 2019 het managementteam van Betabit.

Iris heeft na het Erasmiaans gymnasium in Rotterdam en haar studie Economic and Consumer Psychology aan de Universiteit Leiden enkele jaren als Strategy Trainee en Account Manager gewerkt. Maar techniek en softwareontwikkeling trok aan haar.

Bij Betabit doorliep ze succesvol het Young Professional programma en heeft ze de afgelopen jaren als ontwikkelaar in meerdere teams meegewerkt. Daarbij kreeg ze de rol als Scrum Master en P-manager binnen Betabit. Per 1 mei volgt ze Marco van Os op die directeur wordt van een nieuwe Betabit venture. Iris zal zich focussen op verdere groei van kantoor Utrecht.

 

Ik heb mij vier jaar vol enthousiasme mogen verdiepen in software development. En nu heb ik de unieke kans om mijn technische kennis met mijn eerdere commerciële achtergrond te combineren: klanten, Betabitters en techniek! Super!

— Aldus Iris over haar nieuwe rol

Ook onze directie is zeer blij met de nieuwe groeistappen:

We zijn ontzettend trots dat we deze stap met Iris kunnen nemen. Ze is op en top Betabit. Intelligent, technisch opgeleid en relationeel ijzersterk. Daar kun je op bouwen.

— Directeur Olav Gimbrère

Iris van Voorden Regiomanager Betabit Utrecht
Iris bespreekt het graag met je

Contact